Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Cak Dikin Blebes
Lagu Cak Dikin Blebes Mp3

Nama:Cak Dikin Blebes
Durasi:4:12
Diupdate:13 January 2009 (10 years ago)
Disukai:20 Orang
Dilihat:oleh 16,961 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


(l)dik sajak e kok ono perlu
Isih esuk wis tangeke aku
Ning tanganmu kok nggowo palu
Opo to sing rusak dipanku

(p)wis kowe ra usah suloyo
Dek bengi metu karo sopo
Neng klambimu lipstike sopo
Yen dudu bocah wadon liyo..

(l)dek bengi aku ora neng endi-endi
Malah aku njaluk tulung mbok dikeroki
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Rasane gegerku koyo disunduki

(p)wong wadon ngendi sing bakal kuat ati
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi

(p)wis ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you

(p)wis ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you

(l)dik sajak e kok ono perlu
Isih esuk wis tangeke aku
Ning tanganmu kok nggowo palu
Opo to sing rusak dipanku

(p)wis kowe ra usah suloyo
Dek bengi metu karo sopo
Neng klambimu lipstike sopo
Yen dudu bocah wadon liyo..

(l)dek bengi aku ora neng endi-endi
Malah aku njaluk tulung mbok dikeroki
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Rasane gegerku koyo disunduki

(p)wong wadon ngendi sing bakal kuat ati
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi

(p)wis ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you

(p)wis ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you