Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Sing Biso
Lagu Nella Kharisma Sing Biso Mp3

Nama:Nella Kharisma Sing Biso
Durasi:5:54
Diupdate:29 January 2018 (11 months ago)
Disukai:2,393 Orang
Dilihat:oleh 906,285 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mung siji hang dadi angenan
Sun sangsangaken nong langit langite ati
Mung siji riko hang sun angen
Ojo uwah ojo mingser teko ring ati
Keliwat kangen iki
Ra ono sing biso nambani
Kangen ku maring sliramu
Duh pujane ning ati
Tan saya jeru kangen sing tak rasa iki
Mergo sliramu pancen
Seng dadi welas sejati
Langit seng dadi saksi bumi uge nyekseni
Yen kowe ra percoyo bedahen dodo iki
Mergo jero kangen ku
Mergo gede tresnoku
Ngarep ngarep tekomu
Kembang pujane atiku
Raino bengi sun kudang ganding
Gending asmoro
Welase ati keliwat yoro
Sampek tekan pati
Sing biso maning sing kuwat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedip moto baen isun sing biso pisah
Sing biso maning sing kuwat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah
Aku ra bakal iso yen ngadohi soko awakmu
Mergo saktemene pancen gedene tresnoku
Sing tak jaluk mung siji
Sliramu enggal bali
Timbang sak bendino awak ku
Nganti kuru mikir
Senajan mung sedelo masio sak kedep moto
Mung tak gawe tombo
Kangen nang jero dodo
Tak jaluk enggal tekamu
Mergo aku ra iso pisah adoh
Karo sliramu
Raino bengi sun kudang ganding
Gending asmoro
Welase ati keliwat yoro
Sampek tekan pati
Sing biso maning sing kuwat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedip moto baen isun sing biso pisah
Sing biso maning sing kuwat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedip moto baen isun sing biso pisah
Sak kedip moto baen isun sing biso pisah