Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pendhoza Bojo Galak
Lagu Pendhoza Bojo Galak Mp3

Nama:Pendhoza Bojo Galak
Durasi:4:25
Diupdate:26 October 2017 (1 year ago)
Disukai:5,086 Orang
Dilihat:oleh 816,444 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senengane nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarat dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Disetel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajan galak bojoku pancen sing ayu dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene