Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Karma
Lagu Via Vallen Karma Mp3

Nama:Via Vallen Karma
Durasi:4:34
Diupdate:02 November 2018 (1 month ago)
Disukai:9,931 Orang
Dilihat:oleh 941,675 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis

Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Loroku sing mbiyen saiki balik neng kowe

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku

Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Wolak walek donya
Kowe keno karmane
Wolak walek donya
Kowe keno azabe