Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Sayang
Lagu Via Vallen Sayang Mp3

Nama:Via Vallen Sayang
Durasi:5:12
Diupdate:24 February 2017 (2 years ago)
Disukai:564,222 Orang
Dilihat:oleh 173,545,919 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Wes tak cobo nglalekke, jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi, isih tresno sliramu
Pepuja neng ati, nanging kowe ora ngerti
Kowe sing tak wanti-wanti, malah jebul saiki

Kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati, nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku demi wedokan liyo
Yowes ora popo Insya Allah aku iso, lilo

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno, aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Hari demi hari, uwis tak lewati
Yen pancen dalane, kudu kuwat ati
Ibaratke sego, uwis dadi bubur
Nanging tresno iki, ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
Wes kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
Nganti atiku njerit, atimu ra bakal krungu

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno, aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Sayang opo krungu, tangise atiku
Mengharap kowe bali, neng jero ati iki
Nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu, jok ragu neng atiku
Aku ra iso ngapusi, sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu, cintamu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno, aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?
Mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Percoyo opo bebojomu
Cintamu 'kan tetap abadi




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Ra Jodo Dilihat 1781 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bojoku Galak Dilihat 1968 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sayang - Indonesian Choice Awards 5 0 NET Dilihat 285 orang
DownloadLagu Siti Badriah - Lagi Syantik Dilihat 1628 orang
DownloadLagu Armada - Asal Kau Bahagia Dilihat 1560 orang
DownloadLagu YA MAULANA - SABYAN Dilihat 1356 orang
DownloadLagu Rockabye - Clean Bandit Ft Sean Paul Anne-Marie Dilihat 1390 orang
DownloadLagu Near - Karna Su Sayang Ft Dian Sorowea Dilihat 999 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jaran Goyang Dilihat 1169 orang
DownloadLagu Virgoun - Bukti Dilihat 1033 orang