Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Tibo Mburi
Lagu Via Vallen Tibo Mburi Mp3

Nama:Via Vallen Tibo Mburi
Durasi:5:17
Diupdate:23 November 2018 (3 weeks ago)
Disukai:6,686 Orang
Dilihat:oleh 553,712 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku dewekan,ning dalan prapatan
Sakwise, kowe ngajak bubaran
Senajan loro, nanging kudu tak terimo
Mugo wae, sing apik nggo dewe

Saktenane atiku, durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke, sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo... mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo,tibone ning mburi

Mlaku nem wulan, aku iseh dewekan
Krungu kabar, kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku, durung biso nerimo
Kowe, gandeng karo uwong liyo~
Kowe ora ngerasakke,sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti, sing luwih gemati
Elingo.., mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo, tibone ning mburi

Kowe ngerti aku, ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan...aaann
Nanging gusti duwe, dalan liyo
Aku kudu lilo...
Aku kudu nerimo lan legowo

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo, tibone ning mburi

Duh gusti...paringono aku kuat ati~
Mugo mugo oleh ganti, sing luwih gemati
Elingo... mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo,tibone ning mburi~
Huuu haaa...